OVVK Advocaten Bergen op Zoom is gespecialiseerd in arbeidsrecht, strafrecht, jeugdrecht, ondernemingsrecht en verbintenissenrecht

Maak kennis met
onze advocaten

OVVK, R.A. Oliemans, bouwrecht, jacht, arbeidsrecht, werkgever, Oliemans,

mr. R.A. (Rufus) Oliemans

Mr Oliemans is sinds 1989 na zijn studie rechten aan de Rijksuniversiteit Utrecht werkzaam in de advocatuur. Zijn praktijk richt zich met name op arbeidsrecht, (jeugd-)strafrecht, de problemen waarmee het midden en kleinbedrijf zich geconfronteerd ziet en de meer algemene rechtspraktijk. Rechtstreeks contact en directe betrokkenheid met zijn clienten is zijn streven.

Ook de jachtwetgeving heeft zijn bijzondere aandacht.

Maatschappelijk is hij actief in verschillende verenigingen in het midden en kleinbedrijf. Daarnaast is hij jaren lid geweest van de Raad van Toezicht van de Orde van Advocaten te Breda, laatstelijk als waarnemend Deken.

 

OVVK Advocaten - mr. M.T.E. Kranenburg

mr. M.T.E. (Monique) Kranenburg

Mr Kranenburg werkt sedert 1996 als advocaat in met name het familie- en jeugdrecht en (jeugd)strafrecht. Zij is bevlogen, gericht op de inhoud, de redelijkheid en het resultaat. Naast echtscheidingen en alles wat daarbij komt kijken, kan Mr Kranenburg u ook met raad en daad bijstaan in bijvoorbeeld alimentatie-zaken, als kinderen onder toezicht zijn/worden gesteld en/of uit huis worden/zijn geplaatst en bij strafzaken. 

OVVK Advocaten - mr. A. van Vliet

mr. A. (Ton) van Vliet

Mr Van Vliet studeerde rechten aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij is sinds 1990 te Bergen op Zoom werkzaam in de advocatuur en heeft een ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht en familierecht.  Hij werkt praktisch en oplossingsgericht met als doel voor zijn clienten een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.