Een laagdrempelig advocatenkantoor in Bergen op Zoom

Advocatenkantoren hebben vaak een formeel imago. Een advocaat heeft dan ook gevoel voor formaliteit nodig. Toch straalt OVVK Advocaten uit Bergen op Zoom liever toegankelijkheid uit. Wij werken niet alleen voor, maar ook met u. Daarom spreken wij uw taal. Bovendien is er een inloopspreekuur en zijn wij zo veel mogelijk telefonisch bereikbaar. Onze rechtsgebieden zijn personen- en familierecht, straf- en jeugdstrafrecht, arbeids- en ondernemingsrecht en de Wet schuldsanering natuurlijke personen.

Onze expertise


Experts in het personen- en familierecht

Personen- en familierecht en jeugdrecht

Kwesties in deze rechtsgebieden liggen mensen na aan het hart. We spreken hier over echtscheidingen, uithuisplaatsingen, ondertoezichtstellingen, ontkenningen van vaderschap en andere persoonlijke zaken. OVVK Advocaten staat u in dergelijke gevallen bij.

Meer informatie

Wij helpen u bij problemen in het arbeidsrecht

Straf- en jeugdstrafrecht

Wie betrokken is bij een strafzaak, hetzij als slachtoffer, hetzij als verdachte, kan niet zonder een goede advocaat. OVVK Advocaten zijn deskundig op het gebied van strafrecht en de interpretatie daarvan. We begeleiden daarbij graag. Ook als de cliënt de leeftijd van 18 jaar nog niet heeft bereikt.

Meer informatie

Zoekt u een advocaat in Bergen op Zoom?

Arbeids- en ondernemingsrecht

Waar geld in omloop is, ontstaan regelmatig conflicten. Als ondernemer kunt u vroeg of laat te maken hebben met geschillen. Als werknemer ook. Bent u verzeild in een zaak met een klant, een instantie of een werkgever? OVVK Advocaten staat u bij in de rechtbank en daarbuiten.

Meer informatie

Neem contact op met OVVK Advocaten

Wet schuldsanering natuurlijke personen

Heeft u te maken met schuldenproblematiek, dan komt u wellicht in aanmerking voor de Wet schuldsanering natuurlijke personen. OVVK Advocaten kan u juridisch begeleiden bij vrijwillige of onvrijwillige beëindiging van de schuldsanering op grond van deze wet.

Meer informatie