Bij straf- en jeugdstrafrechtzaken helpt OVVK Advocaten

OVVK Advocaten uit Bergen op Zoom kennen het strafrecht en de interpretatie daarvan als geen ander. En dat is heel prettig als u in aanraking komt met het strafrecht, als verdachte of als slachtoffer.

Zoekt u een advocaat in Bergen op Zoom?

Voor verdachten

Bent u verdachte in een strafzaak? OVVK Advocaten zorgt ervoor dat u een eerlijk proces krijgt waarbij uw rechten worden gewaarborgd. Dat doen we in verschillende fases van de zaak: in eerste aanleg of hoger beroep, als u al gedagvaard bent of nog niet.

OVVK Advocatenkantoor begeleidt u volledig bij uw strafzaak en zet zich in voor een zo goed mogelijke afloop van uw vervolging. Onze ervaren en in het strafrecht gespecialiseerde advocaten kennen het strafrecht en de interpretatie hiervan. Zowel particuliere als zakelijke cliënten staan hierbij niet alleen.

Neem contact op

Een advocatenbureau in Bergen op Zoom met kennis van de Wet schuldsanering natuurlijke personen

Voor slachtoffers

Bent u slachtoffer in een strafzaak? OVVK Advocaten uit Bergen op Zoom zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft van de procedure. Wij ondersteunen en bemiddelen bij het verkrijgen van een schadevergoeding.

Neem contact op

Arbeids- en ondernemingsrecht vraagt om een zorgvuldige aanpak. OVVK Advocaten helpt u hierbij

Bij jeugdstrafzaken

OVVK Advocaten heeft ruime ervaring op het gebied van jeugdstrafzaken. Ook hebben wij hierbij oog voor de rechten van ouders. 2 van onze advocaten zijn door de rechtbank toegevoegd aan een pool van advocaten die minderjarigen mogen bijstaan in strafzaken. Zij zijn door opleiding en ervaring bekwaamd in het jeugdrecht.

Neem contact op