inloop en informatieavond
West Brabant Business Plaza

OVVK is lid van WestBrabant BusinessPlaza,

Platform voor regionale ondernemers.

Over ons:

Bij OVVK Advocaten treft u drie ervaren en betrokken advocaten, die zowel rechtshulp bieden aan particuliere als aan zakelijke cliënten. De tariefstructuur is inzichtelijk en voor particuliere cliënten bestaat vaak de mogelijkheid in aanmerking te komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Om u zo goed mogelijk de juiste rechtshulp te kunnen bieden heeft OVVK Advocaten zich gespecialiseerd in ondermeer de volgende rechtsgebieden:

  • Familie- en personenrecht (waaronder echtscheidingen)
  • Strafrecht
  • Jeugdrecht
  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Verbintenissenrecht 
  • Wet Schuldsanering natuurlijke personen

Sinds de oprichting in 1995 heeft OVVK Advocaten haar professionaliteit bewezen. Vele zaken zijn succesvol afgerond. Bij OVVK Advocaten bent u op het juiste adres voor goede juridische advisering en ondersteuning. Wij werken efficiënt en oplossingsgericht.  OVVK Advocaten voor u en met u!


 

Inloopspreekuur

Elke donderdag (uitgezonderd feestdagen) kunt u tussen 17.00 en 18.00 uur bij ons terecht voor al uw juridische vragen op het kosteloos inloopspreekuur. Het is wel de bedoeling dat u van tevoren even belt.

parkeergelegenheid

Parkeren voor de deur

Wij zijn goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Een zeer ruime parkeergelegenheid (de gedempte haven) bevindt zich op 100 meter van ons kantoor. Denk er wel aan de parkeermeters te gebruiken!

Scheidingscafe-brabantsewal

Ons kantoor is deelnemer en medeorganisator van het in 2013 opgerichte SCHEIDINGSCAFE-BRABANTSEWAL. Samen met andere specialisten op het gebied van personen en familierecht worden vrij toegankelijke informatieve bijeenkomsten georganiseerd. Zie voor informatie de website scheidingscafe-brabantsewal.nl 

LET OP 24 November kosteloze inloop en informatieavond 

tijd : vanaf 19.00 tot 21.00 uur plaats: auditorium Rabobank Zuidwest-Brabant Jacob Obrechtlaan 1 Bergen op Zoom 

brabantsewal

Kosten

Ons basisuurtarief bedraagt € 190,- exclusief 6% kantoorkosten en 21 % BTW.

Ook werken wij met abonnementen voor het midden en kleinbedrijf en is financieel individueel maatwerk goed bespreekbaar.

Als u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand wordt gewerkt met een systeem van eigen bijdragen. Uitgebreide informatie hierover vindt u op www.rvr.org 

Ons kantoor werkt samen met de Raad voor Rechtsbijstand in een HIGH-TRUST arrangement.

scheidingscafe

Contact

Zoekt u een advocaat bij u in de buurt voor ondersteuning bij een juridisch probleem?

Bel ons op 

0164-245895

of mail naar

info@ovvk.nl.

Onze ervaren medewerksters zullen u dan te woord staan en u doorverbinden met de juiste persoon. Wij werken bij voorkeur op afspraak. Een afspraak kan in het algemeen op zeer korte termijn gemaakt worden.