OVVK, R.A. Oliemans, bouwrecht, jacht, arbeidsrecht, werkgever, Oliemans, leerplicht

mr. R.A. (Rufus) Oliemans

Mr Oliemans is sinds 1989 na zijn studie rechten aan de Rijksuniversiteit Utrecht werkzaam in de advocatuur. Zijn praktijk richt zich met name op arbeidsrecht, (jeugd-)strafrecht, de problemen waarmee het midden en kleinbedrijf zich geconfronteerd ziet en de meer algemene rechtspraktijk. Rechtstreeks contact en directe betrokkenheid met zijn cliënten is zijn streven.

In Leerplichtwetszaken en met name de strafrechtelijke problematiek rond het thuisonderwijs staat hij veel cliënten bij.

Ook de jachtwetgeving heeft zijn bijzondere aandacht.

Maatschappelijk en bestuurlijk is hij actief in verschillende verenigingen. Daarnaast is hij jaren lid geweest van de Raad van Toezicht van de Orde van Advocaten te Breda, laatstelijk als waarnemend Deken.

 

OVVK Advocaten - mr. M.T.E. Kranenburg, personen- en familierecht, jeugdrecht, leerplicht

mr. M.T.E. (Monique) Kranenburg

Mr Kranenburg werkt sedert 1996 als advocaat in met name het familie- en jeugdrecht en (jeugd)strafrecht. Zij is bevlogen, gericht op de inhoud, de redelijkheid en het resultaat. Naast echtscheidingen of relatie-beëindigingen en alles wat daarbij komt kijken, kan Mr Kranenburg u ook met raad en daad bijstaan in bijvoorbeeld alimentatie-zaken, gezagskwesties, omgangsregelingen, als kinderen onder toezicht zijn/worden gesteld en/of uit huis worden/zijn geplaatst en bij jeugdstrafzaken. De familierechtelijke aspecten van Leerplichtwetzaken en Thuisonderwijs vormen een bijzonder aandachtspunt in haar praktijk.

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid is zij mede-oprichtster van Stichting Scheidingscafé De Brabantse Wal en lid van een organisatie ter bevordering van het welzijn van kinderen.  

OVVK Advocaten - mr. A. van Vliet

mr. A. (Ton) van Vliet

Mr Van Vliet studeerde in 1989 af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij is sinds 1990 te Bergen op Zoom werkzaam in de advocatuur, sinds 1995 als een van de oprichters van OVVK Advocaten.

Hij heeft een ruime werkervaring, met name op het gebied van personen- en familierecht en arbeidsrecht.

Mr Van Vliet is voor zijn cliëntele een betrokken en resultaatsgerichte advocaat die zo efficient werkt als dat mogelijk is: hij zoekt de kern van het geschil en vindt de oplossing, bij voorkeur buiten langdurige en kostbare procedures. 

Voorts heeft hij een uitgebreide maatschappelijke ervaring, onder meer op het terrein van de politiek en als bestuurder van non-profit organisaties.