OVVK, R.A. Oliemans, vaststellingsovereenkomst, Waadi, WAB, Now, bouwrecht, jacht, arbeidsrecht, werkgever, Oliemans, leerplicht

mr. R.A. (Rufus) Oliemans

Mr Oliemans is sinds 1989 na zijn studie rechten aan de Rijksuniversiteit Utrecht werkzaam in de advocatuur. Zijn praktijk richt zich met name op arbeidsrecht, (jeugd-)strafrecht, de problemen waarmee het midden en kleinbedrijf zich geconfronteerd ziet en de meer algemene rechtspraktijk. Rechtstreeks contact en directe betrokkenheid met zijn cliënten is zijn streven.

In Leerplichtwetszaken en met name de strafrechtelijke problematiek rond het thuisonderwijs staat hij veel cliënten bij.

Ook de jachtwetgeving heeft zijn bijzondere aandacht.

Maatschappelijk en bestuurlijk is hij actief in verschillende verenigingen. 

Mr. Oliemans heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden Strafrecht en arbeidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht mr. Oliemans elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het gebied van het strafrecht en het arbeidsrecht.

 

OVVK Advocaten - mr. M.T.E. Kranenburg, personen- en familierecht, jeugdrecht, leerplicht

mr. M.T.E. (Monique) Kranenburg

Mr Kranenburg werkt sedert 1996 als advocaat in met name het familie- en jeugdrecht en (jeugd)strafrecht. Zij is bevlogen, gericht op de inhoud, de redelijkheid en het resultaat. Naast echtscheidingen of relatie-beëindigingen en alles wat daarbij komt kijken, kan Mr Kranenburg u ook met raad en daad bijstaan in bijvoorbeeld alimentatie-zaken, gezagskwesties, omgangsregelingen, als kinderen onder toezicht zijn/worden gesteld en/of uit huis worden/zijn geplaatst en bij jeugdstrafzaken. De familierechtelijke aspecten van Leerplichtwetzaken en Thuisonderwijs vormen een bijzonder aandachtspunt in haar praktijk.

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid is zij mede-oprichtster van Stichting Scheidingscafé De Brabantse Wal en lid van een organisatie ter bevordering van het welzijn van kinderen.  

 

Mr. Kranenburg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied personen en familierecht geregistreerd. Deze registratie verplicht mr. Kranenburg elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het gebied van het personen en familierecht.