Juridisch advies nodig? OVVK Advocaten Bergen op Zoom geeft het u

Een laagdrempelig advocatenkantoor
in Roosendaal

De expertise van Oliemans en Kranenburg

OJV Advocaten Roosendaal helpt cliënten met juridische rechtsbijstand

Personen- en familierecht en jeugdrecht

Kwesties in deze rechtsgebieden liggen mensen na aan het hart. We spreken hier over echtscheidingen, verdeling na relatiebeëindiging, uithuisplaatsing, ondertoezichtstelling en andere persoonlijke zaken. OJV Advocaten staat u in dergelijke gevallen deskundig met raad en daad bij.

OVVK Advocaten Bergen op Zoom is gespecialiseerd in arbeidsrecht, strafrecht, jeugdrecht, ondernemingsrecht en verbintenissenrecht

Arbeids- en ondernemingsrecht

Waar gewerkt wordt ontstaan regelmatig conflicten. Als ondernemer kunt u vroeg of laat te maken hebben met geschillen met werknemers en klanten, als werknemer met uw werkgever en als klant met uw leverancier.  Komt u er even niet uit?

OVVK Advocaten helpt u met advies en staat u bij in procedures.

OVVK Advocaten Bergen op Zoom helpt particuliere en zakelijke cliënten

Straf- en jeugdstrafrecht

Wie betrokken raakt bij een strafzaak kan niet zonder een goede advocaat. OVVK Advocaten is deskundig op het gebied van strafrecht en de interpretatie daarvan. We begeleiden u daarbij graag en staan u bij in de rechtszaal. Ook in strafzaken van minderjarigen zijn we gespecialiseerd.

Een conflict met uw werkgever? OVVK Advocaten Bergen op Zoom biedt juridische bijstand

Wet schuldsanering natuurlijke personen

Heeft u te maken met schuldenproblematiek, dan komt u wellicht in aanmerking voor de Wet schuldsanering natuurlijke personen. OVVK Advocaten begeleidt u bij onvrijwillige beëindiging van de schuldsanering op grond van deze wet. Aangezien de termijnen kort zijn – 8 dagen voor instellen hoger beroep- dient u zich met spoed tot OVVK Advocaten te wenden.

Wij helpen u verder op weg!