Een conflict met uw werkgever? OVVK Advocaten Bergen op Zoom biedt juridische bijstand

Bij straf- en jeugdstrafrechtzaken
helpt OJV Advocaten

OVVK Advocaten uit Bergen op Zoom kennen het strafrecht en de interpretatie daarvan als geen ander. Onze advocaten hebben veel proceservaring maar begeleiden u ook in het voortraject, wanneer het eventuele strafrechtelijke onderzoek nog in volle gang is. Indien u veroordeeld bent en u bent het met de bewezen-verklaring of de strafrechtelijke maatregel niet eens dan adviseren wij u en staan u bij in een eventueel namens u ingesteld hoger beroep.

Juridisch advies nodig? OVVK Advocaten Bergen op Zoom geeft het u

Voor verdachten

Bent u verdachte in een strafzaak? OVVK Advocaten waakt ervoor dat u een eerlijk proces krijgt waarbij uw rechten worden gewaarborgd. Dat doen we in verschillende fases van de zaak: in het voortraject, tijdens het politieonderzoek en tijdens verhoor, na dagvaarding in eerste aanleg of hoger beroep in aanloop van en tijdens de zitting. Uiteraard brengen wij ook bezoek aan verdachten welke overal in den lande in detentie verblijven om hen in die situatie te adviseren en indien nodig in de rechtbank bij te staan.

OVVK Advocatenkantoor begeleidt u volledig bij uw strafzaak en zet zich in voor een zo goed mogelijke afloop van uw vervolging. Onze ervaren en in het strafrecht gespecialiseerde advocaten kennen het strafrecht en de interpretatie hiervan. Zowel particuliere als zakelijke cliënten staan hierbij niet alleen.

OVVK Advocaten Bergen op Zoom helpt particuliere en zakelijke cliënten

Bij jeugdstrafzaken

OVVK Advocaten heeft ruime ervaring op het gebied van jeugdstrafzaken. Ook hebben wij hierbij oog voor de rechten en belangen van de ouders van de minderjarige. Onze advocaten Oliemans en Kranenburg zijn door de rechtbank toegevoegd aan een pool van advocaten die minderjarigen mogen bijstaan in strafzaken. Zij zijn door opleiding en ervaring bekwaamd in het jeugdrecht ook gecombineerd met het jeugdstrafrecht waar vaak begeleiding ook van ouders een belangrijk onderdeel vormt van de taken van de advocaat.